Aquest cap de setmana el Gerard i la Jo han participat en fer panellets. Feien boletes de la pasta d'ametlla i les arrebossaven amb clara d'ou per enganxar els pinyons, després feien xurros allargats i posaven ametlla a trossos. Al final varen fer boletes que passaven per encenalls de xocolata. Els panellets de pinyons i ametlles els van pintar amb el rovell de l'ou per enrossir al forn.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Miércoles 18/4/1962 (Viaje a Suiza) Amanece un día esplendido con un sol que calienta bastante y yo tengo calor. A las 11 horas de la ma...
-
Autora: Joana Raspall - Per la porta gran entra la geganta tot ballant. - Tant gran és la porta? - Tant gran! - I ara que farà? - ...
-
Lo fruit de la xicoia, lo de la flor daurada, no el coneixeu? L’heu vist sobre les herbes alçar-se de la prada, com un cabdell de cànem, ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada